Træbriketter Tyskland

briketter og træbriketter tysklandMange danskere vælger at købe deres træbriketter i tyskland og dermed spare penge sit brændsel. Grunden er at skat og moms er billigere i tyskland og derfor kan de sælge produkterne til danskerne til en pris som er lidt billigere end den vi selv kan sælge den til. Ofte er kvaliteten af disse produkter helt i orden, men på de seneste er vi dog også begyndt at se eksempler på tyske forhandlere som levere briketter af meget dårlig kvalitet.For nogle kan sproget være et problem da ikke alle herhjemme taler godt nok tysk til at kunne ligge en bestilling og mange tyske forhandlere ikke er gode nok til hverken dansk eller engelsk. Dog findes der sider fra tyske forhandlere som er på tysk, engelsk eller dansk og har mange års erfaring i at sælge produkter til danskerne og kan levere briketter fra tyskland til en meget konkurrence dygtig pris.

Men som med produkter købt hos andre online forhandlere bør man gøre hvad man kan for at sikre sig at man køber det rigtige sted fra, så læs hvad du kan om forhandleren og se hvad andre mener om kvaliteten af produkterne inden man ligger den store ordre på 5 paller for at spare lidt penge og have nok brændsel til de næste par år.

Især folk fra midt- og Sønderjylland køre ofte til tyskland og fylder traileren med træbriketter da man ofte kan spare et par hundrede kroner ved selv at hente syd for grænsen. Tyskland er i visse kredse blevet et populært sted at hente sit brændsel, da prisen er relativ lav og mange steder får man også en fin kvalitet på det man bestiller. Med alt den snak der har været det seneste år om nye afgifter på biobrændsel bliver det måske endnu mere attraktivt at hente sine træbriketter i tyskland frem for at købe dem i Danmark. Nu må vi lige vente et par måneder og se hvor meget disse nye afgiver vil påvirke prisen eller om forhandlerne i stedet vælger at skære lidt af deres profit af fremfor at hæve prisen alt for meget.