Salg af Brænde

Er du som så mange andre på udkik efter billig brænde eller et godt tilbud på brændsel er det flere ting man bør overveje inden man ligger en større ordre. Vi ser her lidt nærmere på nogle af ting du bør overveje inden du ligger en ordre.

Købe lokalt eller online?

Mange lokale reklamere med salg af brænde men er kvalitenen god nok til dit behov? Ofte når man køber brænde står man og skal bruge det her og nu og så er det vigtigt at det er tale om ovntørret brænde og ikke nyfældet træ. Ovntørret brænde koster ofte lidt mere end de andre typer af brændsel men du er så også sikker på at du kan bruge det nu og her uden af det forurener eller soder din skorsten til. Har du mulighed for selv at transportere det og køber du det om året kan man oftest spare en hel del penge da man jo spare transport omkostningerne og da fugtigt brænde er billigere end tørt. Derudover er priserne billigere om foråret da efterspørgslen er mindst. Står du ikke og mangler nu og her kan man altid gå og holde lidt øje med de lokale tilbuds aviser og vente på at det helt rigtige tilbud kommer og så slå til, det er ofte den måde hvor man kan spare flest penge på, men som regel tænker de fleste først på at købe når de lige står og mangler det.
Online forhandlere som f.eks. kvalibraende.dk eller nettobrænde er som regel billigere at købe hos og deres priser vises inklusiv levering. Især ved køb af større mænger er der mange penge at spare, her kan man så evt. gå nogle naboer sammen og få leveret en større mænge paller og spare adskellige hundrede kroner pr. palle. Er man i tvivl om kvaliteten kan man de fleste steder bestille en mindre prøv og få mulighed for lige at teste hvilken kvalitet man kan forvente, inden man køber en større mængde ind. Jeg har set eksempler på folk der er faldet over hvad de troede var et super tilbud, gik nogle stykker sammen og bestilte 18 paller på engang. Desværre viste det sig så efterfølgende at kvaliteten af hver eneste palle var meget dårlig. Brændet var langt fra tørt nok til brug, pallerne vejede mindre end den opgivet vægt og på troeds af at det skulle være ren bøgebrænde var det en hel del gran og andre trætyper blandet ind imellem. Forhandleren tilbyd selvfølge at lade handlen gå tilbage, så længe at kunden betalte for leverings omkostningerne for at sende brændet tilbage, hvilket jo ville være urealistisk når vi taler om 18 paller. Så gør dit forarbejde ordentligt og undgå den slags problemer.

Er man heldig kan man nogle gang også finde rabat kuponer til disse online forhandlere der reklamre med – “Salg af brænde nu med 15% rabat” eller lignende brænde tilbud.

salg af brænde og brænde tilbud